namourmc.ro (namourmc.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Alte locatii

  • Curier Rapid, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de numarul de produse comandate, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200,00 RON

    1 buc. … 4 buc.   →   22,00 RON
    4 buc. … 5.000 buc.   →   0,00 RON
  • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de numarul de produse comandate, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200,00 RON

    0 buc. … 4 buc.   →   15,00 RON
    4 buc. … 5.000 buc.   →   0,00 RON


Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii si de locatia unde se face livrarea.

Comenzile plasate sunt livrate in termen de 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon/e-mail sau WhatsApp de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client la momentul finalizarii comenzii.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

Livrarea comenzilor cu o valoare mai mare de 49.99 de lei este gratuita.

Pentru livrarea comenzilor cu o valoare mai mica de 49.99 de lei se va percepe o taxa de expediere de 15 sau 19 lei, după caz.

Durata de livrare

Pentru produsele aflate in stoc, termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.


Termenul de retur al produselor

Clientul are dreptul de a returna Bunurile Vanzatorului pe tot parcursul "perioadei de returnare", care inseamna 14 zile calendaristice, dupa cum este stipulat in regulile in vigoare ale comertului online/ eCommerce.