Mod de lucru

V-ati hotarat sa lansati o comanda de cani personalizate?

Nimic mai simplu!

Contactati-ne!

Datele noastre le regasiti in stanga sus, accesand pagina CONTACT.

 

Grafica necesara imprimarii canilor

Grafica necesara imprimarii canilor se trimite prin atasament, la adresa de email. 
Pentru o calitate optima a imaginilor imprimate pe cana, rezolutia acestora trebuie sa fie de minim 300dpi. Pentru logo-uri sunt de preferat, in masura in care este posibil, fisiere vectoriale.

 

Executarea comenzilor

Comenzile sunt exectutate, de regula, in termen de maxim 48-72 de ore pentru cantitati de pana la 300 buc. Pentru livrare, trebuie luat in considerare si transportul prin curier, care poate dura intre 24-48 de ore.

 

Bunul de tipar

Solicitarea bunului de tipar de catre client se poate face in conditiile in care acesta a lansat o comanda ferma. Produsele personalizate sunt ireversibile, fapt pentru care bunul de tipar se prezinta, de regula, sub forma unei machete grafice, in conditiile in care nu este solicitata o mostra. Solicitarea de mostre se poate face exclusiv cu grafica proprie a clientului si este contra cost. Pretul / mostra este aferent celui afisat pe website in dreptul cantitatilor minime per comanda de de 2-4 bucati/model. Pentru exemple de modele, va rugam sa vizitati pagina de portofoliu de lucrari, pe care o regasiti pe website.
Verificarea continutului informatiei grafice si a celei de tip text, care face subiectul personalizarii, revine exclusiv clientului , eventualele erori aparute in lucrarea finala devin responsabilitatea sa exclusiva. Conform OUG 34/2014, ARTICOLUL 16, ALINIATUL C produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar sunt exceptate de la retur.

 

  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Filtreaza dupa pret

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Marturiile clientilor

 

O pagina frumoasa cu produse calitative!Ofer cu drag 5 stelute .

Luciana Bica,Comuna Valea Stanciului, Dolj

Vezi mai multe marturii