0730376865-0723410005  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Mod de lucru

V-ati hotarat sa lansati o comanda de cani personalizate?

Nimic mai simplu!

Contactati-ne!

Datele noastre le regasiti in stanga sus, accesand pagina CONTACT.

 

Grafica necesara imprimarii canilor

Grafica necesara imprimarii canilor se trimite prin atasament, la adresa de email. 
Pentru o calitate optima a imaginilor imprimate pe cana, rezolutia acestora trebuie sa fie de minim 300dpi. Pentru logo-uri sunt de preferat, in masura in care este posibil, fisiere vectoriale.

 

Executarea comenzilor

Comenzile sunt exectutate, de regula, in termen de maxim 48-72 de ore pentru cantitati de pana la 300 buc. Pentru livrare, trebuie luat in considerare si transportul prin curier, care poate dura intre 24-48 de ore.

 

Bunul de tipar

Solicitarea bunului de tipar de catre client se poate face in conditiile in care acesta a lansat o comanda ferma. Produsele personalizate sunt ireversibile, fapt pentru care bunul de tipar se prezinta, de regula, sub forma unei machete grafice, in conditiile in care nu este solicitata o mostra. Solicitarea de mostre se poate face exclusiv cu grafica proprie a clientului si este contra cost. Pretul / mostra este aferent celui afisat pe website in dreptul cantitatilor minime per comanda de de 2-4 bucati/model. Pentru exemple de modele, va rugam sa vizitati pagina de portofoliu de lucrari, pe care o regasiti pe website.
Verificarea continutului informatiei grafice si a celei de tip text, care face subiectul personalizarii, revine exclusiv clientului , eventualele erori aparute in lucrarea finala devin responsabilitatea sa exclusiva. Conform OUG 34/2014, ARTICOLUL 16, ALINIATUL C produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar sunt exceptate de la retur.

 

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Filtreaza dupa brand